• IT-support, În caz că aveți careva propuneri suntem cooperativi
  • Orar 2016Este aprobat deja Orarul pentru rezidenți pe an 2016
  • Aculina Topada aduce „sănătate la pachet” prin intermediul GHIDULUI destinat elevilor, părinților și profesorilor școlari!

1. Reguli generale

1.1 Utilizatorii care nu doresc să se identifice prin alegerea unui nume de utilizator (poreclă) vor fi automat indentificați cu o parte din numărul său IP pentru a nu induce în eroare alţi utilizatori şi pentru a asigura o bună comunicare pe site

1.2 Folosirea numelor de utilizator (porecle) care conţin înjurii, trivialităţi, cuvinte vulgare, cu conotaţii sexuale, calomniatoare la adresa diverselor persoane publice, sau care prin conţinutul lor, fac reclamă la diverse site-uri, firme sau produse, precum şi numelor proprii care nu vă aparţin, este interzisă.

1.3 Orice instrucţiuni şi recomandări primite din partea administratorilor acestui chat sunteţi rugaţi să le urmaţi şi să le respectaţi.

1.4 Atacul la persoană, jignirea sub orice formă a utilizatorilor site-ului folosirea de cuvinte obscene, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior și nu a persoanelor care le-au expus.

1.5 Publicarea mesajelor (cometariilor) sau abordarea unor teme, subiecte care contravin legislației României sau Republicii Moldova sau care instigă la încălcarea legislației.

1.6 Pubicarea aceluiași mesaj sau publicarea de mesaje similare mai mult de două ori (flood).

1.7 publicarea mesajelor care nu au legătura cu subiectul (offtopic).

1.8 Incălcarea intenționată și repetată a regulilor gramaticale.

1.9 Scrierea exclusiv cu MAJUSCULE.

1.10 publicarea mesajelor ce conțin publicitate de orice gen, inclusiv publicarea legăturilor externe care nu au legătură cu subiectul discutat. Este permisa postarea legăturilor externe sau a informației care au scopul de a clarifica, completa sau detalia tema comentată.

1.11 Colectarea oricărui gen de informație indentificabilă personal de la utilizatori, moderatori sau administratori.

1.12 Restricționarea în orice mod a accesului utilizatorilor la platforma de comunicare precum și folosirea de mijloace ce blochează și/sau restricționeaza afișarea mesajelor.

1.13 Discutarea diferitor activități ilegale.

Administratorii îşi rezervă dreptul de a proceda aşa cum consideră ei că este mai bine pentru funcţionarea eficientă şi corectă a sate-ului chiar dacă acest lucru implică blocarea unor utilizatori.

 

2. Recomandări

Utilizatorii trebuie să ţină seama de urmatoarele recomandari privind utilizarea în bune condiţii a site-ului:

2.1 să respecte toate interdicţiile de mai sus, în caz contrar administratorii pot apela la sancţiuni, variind de la un simplu avertisment până la blocarea accesului utilizatorilor, iar dacă este cazul, la autorităţile competente potrivit legislaţiei în vigoare.

2.2 să nu publice inutil replici de 1-2 cuvinte sau simboluri de genul “?”, “lol”, “ha”, “na” etc; de asemenea să nu dea un răspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar dacă au idei coerente şi pertinente.

2.3 să nu publice comentarii deplasate la adresa altor utilizatori şi să încerce să îi ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar dacă unele pot părea foarte “banale” şi “simple”.

2.4 să se abţină de la postarea unor mesaje voluminoase şi/sau greu de citit ce nu sunt adaptate.

 

 

3. Utilizatorii sunt    

 obligaţi:  

3.1 să se comporte în mod civilizat şi să manifeste toleranţă şi respect faţă de ceilalţi utilizatori, moderatori şi administratori ai site-ului.

3.2 să respecte cu stricteţe prezentul Regulament şi să contribuie la respectarea lui de către ceilalţi utilizatori.

3.3 să publice comentarii adecvate şi relevante menite să contribuie la dezvoltarea, îmbunătăţirea şi stimularea discuţiilor, polemicilor constructive şi în mod general a procesului de comunicare pe site.

 

4. Utilizatorii au dreptul:  

4.1 să comenteze liber, conform convingerilor personale orice subiect/eveniment care va fi transmis de către Administratie, cu condiţia că acestea să nu încalce prezentul Regulament, normele etice şi morale din societate precum şi legislaţia în vigoare.

4.2 să se adreseze administraţiei  în cazul în care consideră ca i-au fost încălcate anumite drepturi sau pentru a raporta anumite abuzuri din partea altor utilizatori.

 

 

 

 

 

.

Autentificare

Mini-chat

Căutare

Calendar

«  Aprilie 2019  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Sondajul nostru

Va fost de ajutor saitul?

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0